Potrivit acestuia, redeschiderea activităţii în economiile majore se derulează, dacă „citim” reacţia pieţelor, cu o viteză surprinzătoare.

„Unul dintre factori este contrastul puternic dintre realitate şi aşteptările drastic revizuite în jos pe timpul perioadei de „lockdown”. Materiile prime au reacţionat, înregistrând aprecieri considerabile anul acesta, în segmente variate, de la energie la metale industriale sau alimente de bază.”, transmite analistul.

Conform reprezentantului XTB, pentru sectorul construcţiilor, se poate vorbi de o atmosferă generală de scumpire a materialelor utilizate în construcţie. Multe dintre acestea sunt tranzacţionate direct, pe burse lichide de tip futures (la termen), printre acestea: oţel, cupru, aluminiu, cherestea. Altele,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adevarul.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro